Στιντσούδηςthe identity of prestige

ABOUT US
We are constantly searching for perfection.Η επιχείρηση Στιντσούδης δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών για τον χώρο του μπάνιου και δαπέδου, καθώς επίσης στην προμήθεια σομπών (ξύλου ή pellet).

Ανήκει στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων στην Ελλάδα και καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού, ως συνώνυμο της ποιότητας και του άψογου design.

Η εταιρεία καλύπτει το πλήρες φάσμα των απαιτήσεων της σημερινής αγοράς στους τομείς που πραγματεύεται. Συνοπτικά απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες οι όποιοι χτίζουν την νέα τους κατοικία όσο και όσους αποφασίζουν να ανακινήσουν την ήδη υπάρχουσα Σε επαγγελματίες αρχιτέκτονες ή πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές αλλά και σε μεγάλες κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρείες.

Η επιχείρηση μας χαρακτηρίζεται τόσο για το υψηλό και απαιτητικό επίπεδο υπηρεσιών που είναι σε θέση να σας προσφέρει όσο και για τους αισθητικά και λειτουργικά τελειοποιημένους χώρους που μπορεί να σχεδιάσει, βασισμένους σε προϊόντα από διάσημες collection διαφόρων οίκων του είδους που πραγματεύεται.

Τέλος, οι υπηρεσίες μας βασίζονται πάντοτε πέραν από την άψογη εξυπηρέτηση, στις γνώσεις μας σχετικά με την διακόσμηση αλλά και την αρχιτεκτονική του μπάνιου.

FAMOUS COLLECTIONS


IMAGES